Particuliere Vakantiehuizen in de Eifel

13 Juli 2021 - Robert Pasman

€ 395.00

Omgeving Manderscheid-Daun luxe en ruim 9-persoons vakantiehuis met terras,omheinde tuin,garage, binnen en buiten bbq, open haard, luxe badkamers, WIFI, TV/DVD.

In het kleine dorp Schutz, centraal gelegen tussen Manderscheid en Daun, is deze vrijstaande voormalige boerderij uit1894 verbouwd tot dit prachtige vakantiehuis tot 9 personen, waar u bent voorzien van alle luxe en comfort en heerlijk kunt genieten met uw hele gezin.

Schutz biedt met zijn ongeveer 140 inwoners nog de rust en het echte dorps gevoel. In Schutz vormen twee beekjes het riviertje de kleine Kyll waar gevist kan worden. Elke woensdag en zaterdag ochtend (8.30uur) voorziet de rijdende bakker u van verse broodjes en eieren. De Kosmosradweg geeft een directe verbinding met de Maare-Moselradweg voor de fietsliefhebbers.

Schutz is gelegen tussen de plaatsen Daun en Manderscheid. In de omgeving van Daun zijn veel bos- en wandelpaden. Net buiten Daun liggen drie vulkaanmeren dicht bij elkaar, het “Gemundener Meer”, “Weinfelder Meer” en het “Schalkenmehrener Meer”. Tevens zijn in deze bruisende stad veel winkeltjes en restaurants met terrasjes te vinden en bevind zich hier het Vulkaanmuseum.

In Manderscheid vindt u de bekende middeleeuwse Burchten (Niedermanderscheid) die zeker een bezoekje waard zijn, rondom de Burchten kan heerlijk gewandeld worden, en Manderscheid zelf biedt u tal van eet-en drink gelegenheden, en alle voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen.

Vermelde prijs is vanaf prijs.-

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Eiffel

Aantal personen
Maximaal: 9